GeriSeyahat Çikolata yiyerek para kazanmak ister misiniz?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Çikolata yiyerek para kazanmak ister misiniz?

Çikolata yiyerek para kazanmak ister misiniz?

Dünyanın en lezzetli çikolata markalarının sahibi olan Mondelez International şirketi bünyesinde çalışacak eleman arıyor. Fakat bu iş ilanı diğerlerinden biraz farklı. İşte dünyanın en farklı ve en tatlı işi: Çikolata çeşniciliği...

Cadbury, Oreo, Milks ve Prince ve bunun gibi birçok büyük ve lezzetli çikolata markalarını bünyesinde barındıran Mondelez International şirketi kendi bünyesinde çalışacak ve çikolata tadacak elemanlar arıyor.

Independent Gazetesi'nde yayımlanan iş ilanına göre çikolataseverler için bu mükemmel bir fırsat.

Bu işte çalışılacak pozisyonun adı ise çikolata çeşniciği.

Çikolata çeşnicisi ne yapacak?

Çikolata çeşnicileri Mondelez International şirketinin sahip olduğu markalardaki yeni çıkacak olan çikolataların tadını denetleyecek. Aynı zamanda yeni çıkacak olan çikolatanın nasıl geliştirilebileceği hakkında fikirler verecek. Bu sayede yeni ürünlerin dünyaya yayılmasında büyük bir rol üstlenecekler.

Çikolata yiyerek para kazanmak ister misiniz

İlana başvurup çikolata çeşniciliği için kabul edilen elemanlar İngiltere'nin Reading eyaletinde, Mondelez şirketi binasında salı ve perşembe günleri arasında yarı zamanlı, 12.15 ve 14.45 saatleri arasında çalışacak.

Bu işi alabilmek için ne gerekiyor?

İş dünyasının sosyal ağ sitesi LinkedIn'de bir duyuruda bulunan Mondelez International, tatlı ve şekerlemeyi seven, açıkca ve dürüstçe görüşlerini ifade edebilen, yaratıcı, yeni ürünler denemeye hevesli bir eleman aradığını açıkladı.

Çikolata çeşniciğini yapacak olan elemanın çikolata ve kakaolu içeceklerini tadabilmesi ve bu ürünleri tattıktan sonra iyi bir şekilde tanımlaması için geniş bir söz dağarcığına sahip olması gerekiyor.

İşte ilanın bulunduğu site:

Çikolata yiyerek para kazanmak ister misiniz

 

False