Sevgilisinin penisini kesti hakim serbest bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisinin penisini kesti hakim serbest bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2008 00:00

Birlikte olduğu kişinin cinsel organını keserek karşı binanın çatısına attı. Serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Olay dün sabah saat 04.30’da Trabzon’un İskenderpaşa Mahallesi Çarşıiçi Sokak’taki bir otelde meydana geldi. Rize’den geldikleri öğrenilen Sinan Günaydın (28) ve İlknur Toptan (39), dün gece içki içtikten sonra odalarına çekildi. İddialya göre uzun süredir birlikte olan ikiliden Sinan Günaydın, başka biriyle nişanlandığını ve ayrılmak istediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. İlknur Toptan, tartışmanın ardından uykuya dalan Sinan Günaydın’ın cinsel organını bıçakla keserek karşı otelin çatısına attı.

Otel görevlileri tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Sinan Günaydın, fakülte bünyesinde mikro cerrahi bölümü olmadığı için, Çapa Tıp Fakültesi’ne sevkedildi ve dün sabah ilk uçakla İstanbul’a gönderildi. Polisler tarafından bulunan cinsel organ da özel bir kutuya konularak aynı uçakla İstanbul’a yollandı.
   
Olayın ardından kaçan İlknur Toptan’ın, Rize’nin İyidere İlçesi’nde polise teslim olduğu belirtildi.   

Haberin Devamı

SERBEST BIRAKILDI

İlknur Toptan, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Toptan, “Evlenme vaadiyle bana sahip oldu, sonra da başka erkeklere pazarladı” iddiasında bulundu. 

Olay, Trabzon'da dün sabaha karşı bir otelde meydana geldi. İlknur Toptan, aynı odada kaldığı, uyuyan S.G.'nin penisini ekmek bıçağı ile kestikten sonra karşıdaki binanın çatısına atıp kaçtı. S.G., KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından uçakla İstanbul'daki Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Çatıda bulunan penis de, aynı uçakla İstanbul’a gönderildi. İlknur Toptan, Rize'nin İyidere İlçesi'nde polise teslim olduktan sonra Trabzon'a getirildi.

İlknur Toptan, bu sabah nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Toptan, ifadesinde, “Evlenme vaadiyle bana sahip oldu. Evleneceğimiz için rızamla ilişkiye girdim. Sonra beni fuhuşa teşvik etti. Pazarladığı erkeklerle kendisi anlaşıyor, bana hiç para vermiyordu. Sürekli dövüyordu. Olay günü de yine aynı nedenlerle tartıştık. Bana neden para vermediğini sordum. Daha sonra uyuyunca çantamdaki ekmek bıçağı ile penisini kestim. Olay sırasında alkollüydüm. Tam olarak ne yaptığımı hatırlamıyorum” dedi. İlknur Toptan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

BIÇAKLA KESİLEN CİNSEL ORGANI DİKİLDİ

S.G'nin cinsel organı, İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirilen ameliyatla yerine dikildi.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu, dün Trabzon'dan İstanbul'a sevk edilen hastanın derhal ameliyata alındığını kaydetti.

İstanbul Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Bölümü uzmanlarınca gerçekleştirilen operasyonun çok başarılı olduğunu ve hastada doku uyumsuzluğu sorunu yaşanmadığını belirten Ömeroğlu, hastanın 3-4 gün içinde taburcu edilebileceğini bildirdi.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!