Bomba canlı yayında patladı: Erdoğan istifa etsin!

Türkiye 25 Aralık'a istifa haberiyle uyandı. Sabah erken saatlerde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ardından da İçişleri Bakanı Muammer Güler istifa etti. Günün en çarpıcı haberi ise öğle saatlerinde geldi. NTV canlı yayınına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Erdoğan hakkında şoke eden ifadeler kullanarak istifa ettiğini açıkladı.

Yayınlanma: 25.12.2013 - 13:13
Abone Ol google-news

Rüşvet ve yolsuzluk skandalıyla ilgili olarak Türkiye en hareketli gününü yaşadı. Sabah saatlerinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler istifa ettiklerini açıkladı.

Türkiye yolsuzluk ve rüşvet skandalına adı karışan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AB Bakanı Egemen Bağış'ın istifasını beklerken Erdoğan Bayraktar hiç beklenmedik bir şekilde NTV yayınına katıldı. "Ben müsaadenizle basın açıklaması şeklinde çok kısa ifadelerde bulunmak istiyorum" diyen Bayraktar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında şoke eden ifadeler kullandı.

"17 Aralık tarihinde yapılan operasyon dosyasında şahsımı rencide edecek veya izah edemeyeceğim hiçbir husus yok. Ancak Sayın Başbakan'ın istediği Bakanla çalışmak veya istediği bakanı görevden almak en tabi hakkıdır ve yetkisidir.  Fakat 'rüşvet  ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyonu yayınlayınız' şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum. Etmiyorum çünkü, soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın talimatıyla yapıldı" diyerek Türkiye'yi sarsan Bayraktar, "Bu minval üzere bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

İŞTE ERDOĞAN BAYRAKTAR'IN CANLI YAYINDAKİ İSTİFASI...

BAKAN BAYRAKTAR'IN AÇIKLAMALARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler