Çözüldü "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hüseyin Avcı

Decapat
Katılım
4 Eylül 2018
Mesajlar
18
Arkadaşlar laptopumda GTX 1050 ekran kartı var driver yükleyemiyorum. Uyumlu değil diyor
"Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" diyor. DDU ile driver sildim gene aynı sorunu yaşıyorum.
 
Çözüm
Arkadaşlar, yardım edebilecek var mı acaba?
"DDU" ile sürücüyü kaldırdım ardından tekrar kurdum ve aynı hatayı aldım. Bunun üzerine Windows'u yenilemeye karar verdim. Windows'un yenilemesi vardı ve yeniledim bu sayede 1803'e(Sanırım son sürüm bu çünkü Windows updatede "Güncelsiniz" yazısı var." çıkmış oldu Windows sürümüm. Ne yazık ki aynı hatayı almaya devam ediyorum. Şu an Nvidia'nın en son sürümü 417.71 ve 15/Ocak/2019 da yayınlanmış oldukça yeni. Ben de eski sürücüyü indireyim Nvidia'nın eski ve beta sürücüleri kısmına girdim ve önerilen olan 391.35 sürümü indirip kurmayı denedim ama aldığım hata hala aynı. Şu anda 388.13 10/Ekim/2017 tarihli sürüm mevcut ve bu çok eski aşağıda sistem özelliklerimi yazacağım.
Windows 10 vers.1803 64bit
Nvidia GeForce GT 730
Ek Not: Arkadaşlar Nvidia GeForce Experience'yi de indirdim ve onunla da denedim o aynı hatayı verdi ayrıca elimle de buldum ama sadece elimle bulduklarımda 2 tane hata verdi. Nvidia GeForce Experience'da sadece uyumluluk hatası yazıyordu. Resimden(elimle bulduğum driver'ın resmi) kontrol edebilirsiniz doğru güncellemeyi indirdiğime eminim.



Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum ve sorunu çözdüm. Windows'un yeni bir güncellemesi varmış ama update ile yüklenmiyormuş. Öncelikle internetten "Windows 10 Güncelleme Yardımcısı" isimli Windows'un yayınladığı bir yardımcıyı indirdim ardından yeni güncellemeyi aldım ve sorun çözüldü.
DDU ile sürücüyü sildikten sonra zeki windows uptade arkada eski sürücülerden birini kuruyor olabilir.
 

Uyumlu olmayan sürümünü indirmişsinizdir siteden. Download Drivers | NVIDIA bu bağlantıdan uygun olan sürücüyü indirin bilgisayariniza kurulumu gerçekleştirin.
 
Artı -1 Eksi
Aynı hatayı aldım. Çözümü çok basit ve hiç uğraşmana gerek yok.
GeForce Expirence programını indir. Kendi optimizasyon programıdır, orada güncelleme mevcut der. Uygulama ile indirip kurdum. Sorun olmadı, sorununu çözeceğine inanıyorum.
 
Aynı sorunla karşılaştım yine uyumlu değil diyor.
Uyumlu olmayan sürümünü indirmişsinizdir siteden. Download Drivers | NVIDIA bu bağlantıdan uygun olan sürücüyü indirin bilgisayariniza kurulumu gerçekleştirin.
Yok uyumlu indiriyorum elle yükleme de yaptım otomatik de yaptım sorun devam ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu her şeyi denedikten sonra halen çözüme kavuşturmadıysan, nvdia canlı destek ile iletişime geçebilirsin Live Chat | NVIDIA.
 
Sorun NVIDIA sürücüsünden kaynaklanıyor. Son sürüm yerine eski sürümlerden birini kurun. 2018-Mayıs ya da haziran ayında çıkmış olanların birini kurabilirsiniz. Windows 10 güncellemeleri ile sürücüler uyumsuz olabiliyor. Windows 10 Uptade sadece Windows tarafından imzalanmış sürücüleri kurduğu için son sürümleri kabul etmiyor.

Bu lintteki sürücüyü kurabilirsiniz.
GTX 1050-Windows 10 64Bit
Nvidia Sürücü
 
Son düzenleme:
Şimdi indirmeye başladım dönüş yapacağım.
Masaüstü versiyon bu laptop yazmıştım ben.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…