Bir kulaklığa 200 TL verilir mi?

M

Mr.Acar

Ziyaretçi
Abimle Logitech G230 Oyuncu Kulaklığını almayı düşünüyorduk, ancak kendisi o kadar paraya kulaklık fazla diyerek Philips markalı 35 TL'lik bir kulaklık aldı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kişiden kişiye göre değişir. Birisi 700 Tl'ye alır bir telefonu diğeri 5000 TL. Ama aldığınız model fiyatına göre gayet iyi bir ürün.
 
Bende aynı kulaklığı kullanıyorum... Daha tık yok! Sorunsuz bir şekilde mikrofonu da, ses veren yerleri de çalışıyor.
 
Valla 300 tl bayılıp razer kraken aldım (böyle ışıklı mışıklı) sesi güzel ama kulağımı ağrıtmaktan başka bir işe yaramıyor [emoji28]
 
Eğer bir şeyler dinlemekten zevk almıyorsanız vermeyin tabii ki. Ancak sırf müzik için bile 600-700 TL'ye kulaklıklar var. Ve alıcıları da mevcut. Maddi olarak ben de bu kadar ferah olsam bende alırdım aslında. Bunlar hobiler. Çok zarara girmedikçe hobilere yatırım yapılabilir bence.
 
O zalim abi ben oluyorum. (İsimlerden çıkarmanız lazımdı ) G230 almak için param hazırdı ancak ürünü kötülüyen çok VB'de deneme şansım oldu rahat aslında ama... Neyse gönül isterki HyperX Cloud almak ancak bizim ailemiz internet satışlarına biraz önyargılı. İtopya şubesi de bize çok uzak artık babayı ikna etmeyi çalışacağız.

Not: O Philips'i idareten aldık ve o fiyata en güzel kulaklık onu da söylemeden edemeyeceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…