İtalya'daki grev THY'de bazı seferleri iptal ettirdi

İtalya'daki havalimanlarında görev yapan hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle 8 Haziran'da planlanan bazı THY seferleri yapılamayacak.

Haberler Anadolu Ajansı 06.06.2018 - 16:02

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'daki havalimanlarında görev yapan hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle 8 Haziran'da planlanan bazı seferlerin iptal edildiğini bildirdi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün twitterdan, İtalya'nın bazı kentlerine yönelik iptal edilen tarifeli seferlerle ilgili açıklama yaptı.

Buna göre, 8 Haziran'da planlanan "Atatürk Havalimanı-Fiumicino Leonardo da Vinci Havalimanı, Fiumicino Leonardo da Vinci Havalimanı-Atatürk Havalimanı, Atatürk Havalimanı-Venedik Marco Polo Havalimanı, Venedik Marco Polo Havalimanı-Atatürk Havalimanı, Atatürk Havalimanı-Milano Malpensa Havalimanı, Milano Malpensa Havalimanı-İstanbul Atatürk Havalimanı" seferleri yapılamayacak.

Yolcuların uçuşlarla ilgili güncel bilgilere "www.turkishairlines.com" üzerinden ya da "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden ulaşabilecekleri belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız