iPhone SE 2020, Wi-Fi 6 teknolojisiyle geldiği için büyük bir ilgi çekmişti. Ancak bu yeni teknoloji birçok kullanıcı tarafından eleştirilerin hedefi haline geldi.

iPhone SE modeli için son birkaç yıldır sürekli kullanıcılar tarafında büyük beklentiler vardı. Uygun fiyatlı olması ve iPhone 5 kasasına sahip olmasıyla ilk iPhone SE milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştı.

Geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan iPhone SE 2020, yaklaşık 10 gün önce ülkemizde satışa sunuldu. Son iki yıldır tanıtılan iPhone modellerinin aksine kasası itibariyle iPhone 8'e benzeyen cihaz yine büyük ilgi gördü. Ancak gündeme gelen bir hata kullanıcıların canını sıkmaya yetti.

Apple'ın destek sayfasında iPhone SE 2020 modelini alan kişiler tarafından Wi-Fi bağlantısı sorunu için onlarca şikayet yer alıyor. Aşağıda Apple destek sayfasından bir örnek yer alıyor. Ayrıca diğer forumlarda da bu şikayet kullanıcılar tarafından dile getirilmeye devam ediyor. Bu kadar çok şikayetin olması bu durumun kronik bir sorun olabileceğini akıllara getiriyor. Apple tarafından henüz sorun hakkında resmi bir açıklama yapılmadı ancak kullanıcılar yeni bir güncellemeyle bu sorunun giderilebileceğini düşünüyor. Önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan WWDC 2020 etkinliğinde bu sorunun ele alınacağını ümit ediyoruz.