reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy M52 5G

Samsung Galaxy M52 5G için tasarım da tam olarak ortaya çıktı

Uzun zamandır gündemde olan Samsung Galaxy M52 5G modeli için teknik özellikler sonrasında tasarım da sızdırıldı.

MySmartPrice tarafından sızdırılan resmi Samsung Galaxy M52 5G tasarımı, karşımıza yine oldukça standart görünen bir Galaxy M serisi akıllı telefon modeli çıkardı. Çok yakında ilk olarak Hindistan merkezli tanıtılacak telefon, şimdilik mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renge sahip.

Türkiye’de satılma ihtimali de olan ancak bu kesin olmayan Galaxy M52 5G, arkasında daha önce de gördüğümüz çizgili bir desen taşıyor ve selfie kamerasını ekran deliğinde barındırıyor. Modelin çerçeveleri ise konumuna göre yeterince ince görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy M52 5G için teknik detaylar ise tam olarak şöyle

Orta seviyeye yakında dahil edilecek Galaxy M52 5G, 91Mobiles’a göre 6,7 inç FHD+ 60 Hz Super AMOLED ekran üzerine kuruluyor, gücünü Snapdragon 778G işlemciden alıyor, 15W hızlı şarj cihazıyla kombinlenen 5.000 mAh pil taşıyor.

175 gramlık ağırlığı bulunan ve adında da geçtiği üzere 5G desteği olan telefon, önünde 32 megapiksellik bir selfie kamerası taşıyor. Arkasında ise 64 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor.

Kutusundan Android 11 üstüne One UI 3.1 ile çıkacak telefon, 6 / 8 GB RAM ve 128 GB depolama ile elde edilebilecek. Modelde microSD üzerinden depolama artışı olacak ve ekran Corning Gorilla Glass 5 ile korunacak. Galaxy M52 5G için fiyat ise henüz netleşmiş değil.

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de en çok dikkat çeken yeni nesil konsol Xbox Series S