1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Herkes bunu konuşuyor: Park Adana AVM kapanıyor mu? İşte yetkiliden yanıt!
Herkes bunu konuşuyor: Park Adana AVM kapanıyor mu?  İşte yetkiliden yanıt!

Herkes bunu konuşuyor: Park Adana AVM kapanıyor mu? İşte yetkiliden yanıt!

Kucuksaat.com, Adana'da son günlerde tartışılan AVM'nin son durumunu araştırdı

A+A-

Adana'da sosyal medya ve haber portallarının duyurduğu "Park Adana AVM kapanıyor" haberleri üzerinde kamuoyunda merak edilen konulardan bir tanesi de normalleşme süreci sonrasında Park Adana AVM'nin akıbeti oldu.

Kamuoyunda yapılan yorumlarda, AVM'nin kapatılacağı, özel bir hastaneye satıldığı, AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği tartışmaları sonrasında kucuksaat.com konuyu araştırdı.

Park Adana AVM'de önemli bir yetkiliden alınan bilgilere göre, pandemi ile mücadele kapsamında hizmete ara veren AVM, Temmuz ayı ikinci haftasından sonra yeniden hizmete açılacak.

Öte yandan AVM'nin bir özel hastaneye satıldığı ve AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği iddialarına da yanıt veren yetkili, "Çok yakında değerli Adanalılara hizmet vermeye devam edeceğiz, AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği söz konusu olamaz." dedi.

Ayrıca Esas 01 Burda AVM'nin açılması sonrasında Park Adana AVM'nin kapanma noktasına geldiği yorumlarına da yanıt veren yetkili, "Önce Park Adana AVM'nin açılışı ve sonrasında 01 Burda AVM'nin açılması ile bölgenin ne kadar önemli olduğu anlaşıldı. İlerleyen zamanlarda bu bölgeye önemli yatırımların devam etmesini öngörüyoruz" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum