Gökhan, çok sevdiği sigarasıyla uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gökhan, çok sevdiği sigarasıyla uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bakırköy'de geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazası sonucu 28 yaşında hayatını kaybeden Vitamin Grubu'nun sevilen solisti Gökhan Semiz, dün ailesinin, sanatçı dostlarının ve sevenlerinin katıldığı kalabalık bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Bağcılar Merkez Camii'nde kınınan öğle namazının ardından Bağcılar Mezarlığı'nda toprağa verilen Gökhan Semiz'in tabutunun üzerine, sanatçının en büyük tutkusu olan bir paket kısa Camel sigarası ve çakmak bırakan arkadaşları, gözyaşlarına boğuldular.

Bu arada 1.92 metre boyundaki Gökhan Semiz, tabuta sığmadı ve ayakları dışarıda kaldı. Gökhan Semiz'in cenaze törenine ‘‘manevi babası’’ Barış Manço da katıldı. Manço, Gökhan'ın babası Talat Semiz'e sarılarak uzun uzun ağladı. Büyük bir izdihamın yaşandığı cenaze töreninde hazır bulunanlar arasında Ercan Saatçi, Sibel Gökçe, Zafer Peker ve Vitamin grubunun diğer üyeleri Selçuk Aksoy ve Emrah Anul gibi ünlü isimler vardı. Gökhan Semiz'in hayatını kaybettiği kazayı yaralı olarak atlatan Çiğdem Tuncer ve Yeliz Şirin de törendeydi. Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan alkollü sürücü Mustafa Kemal Kölelioğlu ise, mahkeme izin vermediği için Gökhan'ın cenazesine katılamadı.

Bu arada bazı kişiler, medyanın törene ilgi göstermesinden rahatsız olaarak gazetecilerin üzerine saldırdı ve habercileri tartakladılar. Güçlükle kılınan cenaze namazının ardından sanatçının naaşı mezarlığa kadar büyük bir kalabalık eşliğinde omuzlarda taşındı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!