Haberler

İki saldırgan, sokak ortasında bir genci önce darbetti ardından silahla vurarak öldürdü

Güncelleme:

Samsun'da, silahlı saldırganlar, bir gence silah kabzası ve tüfek dipçiğiyle vurup daha sonra da ateş ettiler. Yaralı genç hastanede yaşamını kaybederken o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Saldırıda Canik Belediyesi MHP Meclis Üyesi de kazara ayağından yaralandı.

Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti. Saldırganların yerde yatan yaralı gence silah kabzası ve tüfek dipçiği vurup daha sonra da yine ateş etmeleri cep telefonu ile görüntülendi. Saldırıda Canik Belediyesi MHP Meclis Üyesi de kazara ayağından yaralandı.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Kanije Sokak'ta Canik Belediyesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüsame Ünveren (24) adlı genç sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar yaralı genci yerde yatarken kafasına silah kabzası ile defalarca vurdu. Daha sonra da tüfek dipçiği ile vurmayı sürdürüp tabancayla da yine ateş ettiler. Bütün bu anlar cep telefonu ile sahiye saniye görüntülendi. Silahlı saldırganlar daha sonra kaçtı. Silahlı saldırı sırasında Canik Belediyesi MHP Meclis Üyesi Cemil G. de kazara bacağından yaralandı.

Sokak ortasında saldırganlar bir genci önce darbetti ardından silahla vurarak öldürdü

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet edip kafasına da darbe alarak ağır yaralanan Hüsame Ünveren 112 acil servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye, Cemil G. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Hüsame Ünveren yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (280)

ali:

Bunlar kesin mhp/osmanli ocaklari zuppelerindendirler. . . MHP=AKP=ISID''in yonettigi bir ulke ancak bu kadar olur. . .

19
25
yanıtYanıtla
sırrı:

eğer durum dediğin gibiyse o vurulan pkk lıdır yada tacizcidir yada haindir bu üçünede ölüm müstahak

yanıt4
yanıt4
esr:

züppe senin yedi sülalendir

yanıt3
yanıt4
esr:

senin gibi gerizekalılar bu yorumu yapar ancak.

yanıt4
yanıt3
gençlik:

len dingil sensin zuppe serseri olayı bilmeden araştırmadan şerefsilik yapıp onu bunu suçlama sen gurban ola ülkücü ve ak gençliğe

yanıt2
yanıt1
ebru:

hani nerede o güzel bekçilerimiz mahallelerde kimlik sırası yapan bekçilerimiz olaylar oluyor bekçiler kayıp çiftlikte bir alt sokagında arasında her gece ortalık savaş alanı gece 3 . 5 lerde bekçiler kayıp bunlar niye alınmişlardı mahalleri korumak için ama maalesef sadece kimlik gpt yapmak için alınmışlar ölene Allah rahmet eylesin samsunda gece 7 den sonra sokaga çıkmaya korkuyorum

26
17
yanıtYanıtla
Fuat:

Gündüz bekcimi çalışıyor ne istiyorsunuz bu ülkenin polisi bekçisi askerinden anlamadım . Bı derdinizmi var.

yanıt15
yanıt21
ffff:

gece bekçisi

yanıt1
yanıt0
Sam:

Heh şahdın şahbaz oldun bekçi gece görevde olur laf etti bal kabağı bu ne ya.

yanıt1
yanıt1
Sessiz:

Bekçi napacak cekip vursalar o ana kuzularınıda karşılık verip vurup öldürseler görevlerinden alınırlar?

yanıt0
yanıt0
Tüm 280 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title