Haberler

Depresyona giren Merve Boluğur, arkadaşlarıyla stres attı

Güncelleme:

Sosyal medya hesaplarından tüm dostlarını silen oyuncu Merve Boluğur, bir arkadaşının doğum gününde kurtlarını döktü.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la 2015 yılında nikah masasına oturan ve iki yıl sonra boşanan Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yakından tanıdığı herkesi silmesiyle gündeme gelmişti. Bu hareketinden sonra hayranları tarafından "Travmayı atlatamadı" yorumları yapılan güzel oyuncu, arkadaşının doğum gününde doyasıya eğlendi.

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Boluğur bir ara kendine ait kozmetik markası çıkararak güzellik sektörüne adım atmıştı. Ancak oradan da istediğini alamadığı iddia edilen Boluğur'un iş ve özel yaşamındaki mutsuzluk nedeniyle zor zamanlar geçirdiği konuşulmaya başlanmıştı.

EFKAR DAĞITTI

Güzel oyuncu önceki gün bir mekanda efkar dağıttı. Ünlü dostlarının çoğunu hayatından çıkaran oyuncu kalan dostlarıyla verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı.

Depresyona giren Merve Boluğur, arkadaşlarıyla stres attı

Depresyona giren Merve Boluğur, arkadaşlarıyla stres attı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur DOST Partisi Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (25)

Hacıya cvp ver:

Kes lan lavuk dürbünlü.

27
4
yanıtYanıtla
Geç kaldın:

Seni üzen adamın arkasından çok bile yas tuttun. Hakkın kimse için üzülme mutlu ol

18
4
yanıtYanıtla
Hacı bi bak:

LAN OSMANLI TOKATINI YERSİN BENDEN GEVŞEK

20
1
yanıtYanıtla
hacı ama amca değil:

alayınızı tokat manyağı yaptım hala acısı geçmemiş anlaşılan :):):):)

yanıt0
yanıt0
Kursad:

Merve turkiyenin en guzel oyuncusu

6
12
yanıtYanıtla
Hacıya bir cvpta benden:

Akıllı ol aklını alırım senin gevşek..

13
3
yanıtYanıtla
HACI AMA AMCA DEĞİL:

ÖNCE AYNAYA BAK GERİ ZEKALI

yanıt0
yanıt0
Döndü teyze:

Bi susun yaa..Ortam zaten gergin...Dağılın lan armutlar...

15
1
yanıtYanıtla
Hacı amcaya:

HADİ ORDAN DİNGİL.

14
1
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Dağılın lan gerzekler.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title