Ercan Saatçi'ye PKK tepkisi !

Galatasaray internet sitesi, "Tribünlerde PKK rengi" imasında bulunan Ercan Saatçi'ye tepki gösterdi.

Galatasaray resmi internet sitesi, "Tribünlerde PKK rengi" imasında bulunan Ercan Saatçi'ye tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarının pazar günkü derbide yaptığı tribün şov'da oluşan renklerle ilgili köşesinde bir yazı yazan Ercan Saatçi'ye Galatasaray Yönetimi'nden büyük tepki geldi.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklama şöyle;

Pazar akşamı Ali Sami Yen Stadı'nda sadece Galatasaraylılar değil tüm Türkiye'nin takdir ettiği üzere sahaya yüreğini koyan Aslanlarımız bileğinin hakkıyla ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi mağlup etmiş ve ligin kalan iki haftasına lider olarak girmiştir.

Ancak üzülerek şahit olmaktayız ki; asıl amacı sahadaki 90 dakikayı analiz etmek, futbolu yorumlamak olan spor yazarlığı mesleğini asli mesleği müzisyenlik yanında hobi olarak sürdüren Ercan Saatçi, büyük bir gaflet ve delalet içinde Galatasaray tribünlerinin karşılaşma öncesinde hazırladığı ve ezeli rakibimize hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirmiştir.

Karşılaşmayı Ali Sami Yen Stadı'nda değil, evinde televizyondan seyreden "fahri spor yazarı" Ercan Saatçi'yi bir sonraki yazısında konu hakkında özür yazısı kaleme almaya davet ediyor ve bu yazıya kaynak olacak söz konusu tribün şovu hakkında bilgilendirmeyi dikkatine sunuyoruz.

YEŞİL RENGİN AÇIKLAMASI

Galatasaray taraftarının el emeği ve uzun uğraşlar sonrasında hayata geçirdiği koreografide tüm dünyanın yakından tanıdığı "Street Fighters" adlı bilgisayar oyununun karakterleri yer almaktadır. Ercan Saatçi'nin "sorguladığı" yeşil renk ise yine tüm dünyadaki sporseverlerin yakından tanıdığı "saha zemini"dir.

CEVABIMIZ SKOR TABELASI

Futbolu, yeşil zeminden uzaklaştırıp, renkleri sorgulayanlara, 103 yıldır sarı-kırmızı formayla yeşil zeminde futbol oynayan Galatasaray’a bu iftirayı atmaya cüret edenlere cevabımız dün gece skor tabelasında yazandır.

İŞTE ERCAN SAATÇİ'NİN TEPKİLERE NEDEN OLAN YAZISI!..

Sarı kırmızı kartonları anladık da yeşil ne oluyor?

Fenerbahçe'nin başlattığı bir çok aktivite diğer kulüpler tarafından da takip ediliyor ... Fenerbahçe taraftarı, her türlü özel karşılaşmada mutlaka tribünlerde bir aktivite yapar. Buna özen gösterilir. En ince ayrıntısına kadar düşünülür... Güzel ve manalı bir fotoğraf çıkar ortaya ...

Dün, hemen Fenerbahçeli taraftarların oturduğu kale arkasındaki G.Saraylı taraftarlar da bu derbi için bir organizasyon yapmışlar... Üstelik oldukça renkli bir karton gösterisi organize etmişler ! Sadece renklerle ilgili biraz kafam karıştı... Sarı ve kırmızı kartonları anladım ama yeşil rengin sarı kırmızıyla aynı tribünde olmasını anlayamadım? Arada biraz da beyaz renkli kartonlar vardı... Meksika bayrağı desem sarı var o yüzden değil... G.Saray'ın renkleri desem o da değil, yeşilin ne işi var orada ? Anlayamadık... Maçtan önce F.Bahçe taraftarının o trübüne yaptığı tezaruhatı yazmayacağım, ama manidardı doğrusu...

İşte Antu.com'da yayınlanan tepki fotoğrafı;

Sonraki Haber