Netflix dizisi 3% final yapıyor! Final sezonu detayları!

Netflix'in bilim-kurgu türündeki dizisi 3% için 4. sezon onayı çıktı! Bu sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu. Detaylar...

Netflix'in "3%" dizisi hayranları için hem acı hem tatlı bir haber geldi!

3% DİZİSİ 4. SEZONUYLA FİNAL YAPMAYA HAZIRLANIYOR!

Dijital yayın devinin ilk orijinal Brezilya dizisi olma özelliğini taşıyan yapıma 4. sezon onayı çıkarken, bu sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu.

"3%" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Birbirinden tamamen farklı iki topluma bölünmüş bir gelecekte, gençlerin değerlerini kanıtlamak ve seçkinlerden oluşan %3'lük gruba katılabilmek için rekabet etmesi üzerine gelişen olayları izleyiciye aktaran dizinin oyuncu kadrosunda João Miguel, Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente, Michel Gomes, Zezé Motta ve Celso Frateschi gibi isimler yer alıyor.

Dizinin sekiz bölümlük 3. sezonu 07 Haziran 2019 tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

"3%" 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezonun başlangıç tarihi ya da bölüm sayısı konusunda henüz bilgi verilmedi. Yeni sezon bölümlerinin 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin