Tüm yetki Samet Aybaba’da!


15 Haziran 2018, Cuma 04:14:58

Mustafa Er'in görevi bırakmasından sonra tüm yetkiyi eline alan Samet Aybaba, Özlüce'de sert rüzgarlar estirmeye başladı


Scouting ekibi tarafından kendisine sunulan listeye itiraz eden tecrübeli teknik adam 'Canlı olarak takip etmediğiniz isimleri bana getirmeyin' şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi.

Bursaspor'la sözleşme imzaladığı ilk gün ifadeleriyle 'Burada patron benim' diyen Teknik Direktör Samet Aybaba, Özlüce'de ağırlığını hissettirmeye başladı.

Tatilinin ardından önceki gün Bursa'ya dönen ve yeni sezon çalışmalarına dahil olan tecrübeli teknik adamın, özellikle transfer konusunda titiz davrandığı ifade edildi. Samet Hoca'nın önceki gün scouting ekibi tarafından kendisine sunulan listeye ise itiraz ettiği belirtildi. 

MUSTAFA ER GİDİNCE...

Listedeki oyunculara bakan ve 'Siz bu oyuncuları canlı olarak izlediniz mi?' sorusunu yönelten tecrübeli çalıştırıcının 'Canlı olarak takip etmediğiniz isimleri bana getirmeyin' şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi.

Futbol Direktörü Mustafa Er'in istifasının ardından bütün yetkiyi tamamen ele alan Teknik Direktör Samet Aybaba'nın kendi listesindeki oyuncular için yönetime rapor verdiği ifade edildi.