Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

iOS 12.3.2 iPhone 8 Plus modeline özel yayınlandı

Ana sayfa / iOS

Apple, sürpriz yaparak iOS 12.3.2 iPhone 8 Plus güncellemesini yayınladı. Peki yeni güncelleme ile neler değişiyor? Söz konusu güncelleme neden sadece iPhone 8 Plus modeline geldi?

iOS 12.3.1 yayınlandı! İşte sunulan yenilikler!

Apple'ın iOS 12.3 sürümünü yayınlamasının üzerinden yaklaşık iki hafta geçerken, iOS 12.3.1 sürümü kullanıcılar ile buluşturuldu. İşte yeni iOS sürümü ile birlikte sunulan yenilikler!

iOS 12.3.2 iPhone 8 Plus Portre Modu hatalarını düzeltiyor

iOS 12.3.1 güncellemesiyle beraber VoLTE aramalarının kullanıcılara ulaşmaması ve karşı tarafı arama sorunu, Mesajlar uygulamasında bulunan Bilinmeyen Gönderileri Filtrele seçeneği ile ilgili sorun çözülmüştü. Bu seçenek aktif olsa bile, bilinmeyen kişilerden gelen mesajların konuşma listesinde görünüyordu.

Sadece iPhone 8 Plus kullanıcıları için sessiz sedasız yayınlanan iOS 12.3.2 güncellemesi cihazda yaşanan Portre Modu ile çekilen fotoğrafların derinlik efekti olmadan kaydedilme sorununu ortadan kaldırıyor. Bu sorun dışında güncellemenin başka bir hata düzeltmesi bulunmuyor. Güncellemeyi iOS cihazlarınızda Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsünden veya telefonu bilgisayara bağlayarak iTunes üzerinden indirip kurabilirsiniz.

Diğer iPhone ve iPad modelleri için aynı sürüm numarasıyla güncelleme gelmeyeceği de kesinleşmiş oldu. iPhone 8 Plus modeli bu güncellemesinden sonra tüm iPhone ve iPad modelleri ile birlikte iOS 12.4 sürümüne geçiş yapacak.

Yorum Ekleyin