Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

BlackBerry Athena bu kez canlı görüntülendi!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

TLC Technology çatısı altında faaliyetlerini sürdüren BlackBerry, satış rakamları ve kullanıcı sayısı bakımından rakipleri ile kıyaslanamayacak kadar geride olsa da, BlackBerry Athena gibi yeni modeller üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Microsoft ve BlackBerry’den güvenlik hamlesi!

İki büyük teknoloji devi akıllı telefonları çok daha güvenli hale getirme amacıyla masaya oturdu. Microsoft ve BlackBerry yaptıkları anlaşmayla beraber mobil cihazlara güvenlik sağlayacaklar.

QWERTY klavye alışkanlığından vazgeçmeyen şirketin, yeni telefonu hakkında ortaya ilk çıkan detayları geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmış ve Cihazın TENAA’da listelenmesi ile daha fazla detayın gün yüzüne çıktığını duyurmuştuk.

BlackBerry Athena şirketin ilk çift kameralı telefonu!

BlackBerry Athena’nın TENAA’nın internet sitesinde listelenmesinin üzerinden kısa bir süre geçerken, bu kez cihaza ait canlı görüntüler ortaya çıktı. Tasarımsal açıdan canlı görüntüler ile TENAA görselleri arasında bir fark bulunmuyor.

Yaklaşık 850 bin adet satan BlackBerry KEYOne ile QWERTY klavye konusunda yeni bir başlangıç yapan şirket, bu cihazı KEYOne (2018) olarak piyasaya sunabilir. Zira, tasarımsal anlamda cihazlar arasında ciddi benzerlikler var.

BlackBerry Athena için önceki 3:2 panelden farklı olarak daha uzun bir ekran kullanılması göze çarpıyor. Bu ekranın altında meşhur fiziksel klavye yer alırken, cihazın altında ise hoparlör ızgaraları ve USB-C portunu görmek mümkün.

3.5 mm jack girişinin üst kısımda yer aldığı cihazın, şirketin ilk çift kameralı akıllı telefonu olacağını hatırlatmak isteriz. Bakalım Athena, KEYOne’ın üzerinde bir satış başarısı elde ederek yine güven tazeleyecek mi?

:: Yeni BlackBerry modelini beğendiniz mi?

Yorum Ekleyin