Hazırlanın, Hepimiz Ölüyoruz... İncil'e Göre 24 Haziran'da Kıyamet Kopacak!

Her sene, belirli dönemlerde gerçekleşen 'Bakınız, x kabilesinin ya da y kişisinin kehanetlerine göre kıyamet kopacakmış!' sezonunu açmış bulunmaktayız. Eğer uzun süreli yolculuk planlarınız, yaz tatili için yeni yerler keşfetme isteğiniz falan varsa elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Çünkü bu sefer de İncil'e göre 24 Haziran itibariyle dünya üzerinden siliniyoruz!

Komplo teorisyeni Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigue, İncil'deki bir pasaja ithafen bu yıl dünyanın sonunun gelebileceğini savunuyor.

Söz konusu pasajda: 

'Ona 42 ay boyunca hareket etme yetkisi verildi.' 

ifadesi geçiyor. Rodrigue, bu ifadenin şok edici gerçeklere işaret ettiğini ve kıyamet tarihinin zannettiğimizden çok daha yakın olduğunu düşünüyor. Rodrigue'nin yaptığı hesaplamalara göre, kıyametin 24 Haziran 2018'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Hatırlarsınız, kıyametin kopacağına ilişkin söylentiler 2012 yılında iyice ayyuka çıkmıştı.

Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de kıyametin kopması bekleniyordu. Her geçen gün artan söylentiler sayesinde, kitaplar ve filmlerle git gide popülaritesini artıran kıyamet senaryoları neredeyse bir endüstriye dönüşmüş durumda...

Mayaların torunları, kehanetlerin yanlış yorumlanmasına isyan edip olayın çok başka boyutlara çekildiğini söylemişti.

Guatemala'da yaşayan Maya kökenlilerin temsilcisi Felipe Gomez, 'Aldatmacayla yalan ve gerçeğin çarpıtılmasına karşı sessiz kalmayacağız. Takvimimizdeki zaman döngüsü hakkında söylenenler doğru değil.' şeklinde bir açıklama yapmıştı. Yani Mayalılar da kıyamet bahanesiyle işin turistik boyuta taşınmasından rahatsızdı, anlayacağınız...

Dönem dönem hortlayan bu kıyamet teorileri, turizme can vermek için mi yapılıyor yoksa çekilecek yeni filmlere zemin hazırlanmak mı isteniyor bilemiyoruz.

Ama insanların psikolojisini kötü yönde etkileyerek bu işin ekmeğini yiyenlerin olduğu aşikar. 2012'de Guatemala'ya turist akını olması da bunun en büyük örneklerinden biri. Kısacası, birinin kuyuya attığı taş yüzünden olan gariban yurdum insanına oluyor.

Tabii, siz yine de kendinizi sağlama alın. Sevdiklerinize sarılın, yapmayı ertelediğiniz şeyler varsa onları halledin. Hatta uzun süredir planladığınız o tatile çıkın.

Sonuçta ne olacağı belli olmaz. Sonra uyarmadı demeyin!

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
30.04.2018

Kıyamet dünya da değil Türkiye de kopacak seçimler sonrası :D Bu arada reklamlar otomatik açılmaya başladı hiç hoşuma gitmedi bu durum .

30.04.2018

Doğru malum kişinin kazanması durumunda bir nevi Türkiye için kıyamet koptu sayılır

30.04.2018

Malum kişi kaybederse o zaman da kıyamet kopacak :D Sevenleri kefenlerini de giyip gelirler.

30.04.2018

her ay kıyamet kopuyor DAS:DSAas

TÜM YORUMLARI OKU (23)