"Benim Başım Kel mi?" Diyerek Saç Ektiren 19 Ünlü

Yaşadığımız zamanların en güzel özelliklerinden birisi, negatif durumlara karşı geliştirilen çözümler. Gerçi hala kanser gibi hastalıkların tedavisini bulamasak da, dökülen saçların yerine yenisini getirebiliyoruz. E bunun en çarpıcı örneklerini de ünlüler dünyasından görebiliyoruz.

1. Jude Law

Son dönemde yetenekli ve karizmatik İngiliz oyuncular kervanının en önemli üyelerinden olan Jude Law, nispeten de olsa yaşadığı saç problemine ufak bir dokunuşla çözüm bulmuş.

2. Matthew McConaughey

Oynadığı dizi ve filmlerle son yıllarda hatrı sayılır bir üne sahip olan İrlanda kökenli oyuncu, seyrelmeye başlayan ve rengini asla çözemediğimiz saçlarına başarılı bir operasyonla müdahale etmiş.

3. Tom Hanks

Son yılların en büyük oyuncularından biri olarak kabul edilen Tom Hanks, 60 yaşına merdiven dayadı ve haliyle bazı fiziksel avantajlarından mahrum kalmaya başlamıştı. 2 Oscar ödülü sahibi başarılı oyuncu, ektirdiği saçlarıyla bu sıkıntısının bir kısmını giderdi diyebiliriz.

4. Chris Martin

Coldplay'in solisti Chris Martin de saç ektirme kervanına katılanlardan. 39 yaşındaki Martin, sanırız genlerinde olan saç problemini başarılı bir cerrahi müdahaleyle uzun bir süre erteledi diyebiliriz.

5. Hugh Laurie

Canımız kanımız, yetenek şelalesi nam-ı diğer doktor House da açılan tepeye bir tutamcık saç ekletmiş. Çok da güzel olmuş.

6. Edward Norton

Neredeyse hiç kötü filmi olmayan, karakter oyunculuğunun ansiklopedi karşılığı Edward Norton da, görüldüğü üzere 'ben kel kalmayacağım ulan' diyerek eklemiş saçı.

7. Robbie Williams

Dünyanın çoğunluğu tarafından seksiliği kabul gören Robbie Williams, bu seksiliğe zeval gelmesin diyerek hemen saç ektirmiş ve seksiliğine kaldığı yerden devam etmiş.

8. Enrique Iglesias

Karizma ve yakışıklılığın başka bir karşılığı olan Latin ateşi Enrique Iglesias da sağ ve sol kulvardan açılmaya başlayan saçlara derhal müdahale edip, eski salaş haline geri dönmüş.

9. Al Pacino

Aslında Al Pacino ne yaparsa yapsın, eleştirilme ve beğenilmeme gibi bir şansı yoktur ancak kendisi öyle görmemiş ki saçlarını ektirmiş ve tadını çıkarıyor.

10. Ben Affleck

Son Batman de 'benim başım kel mi, ben de ektiririm' diyerek sırma saçlarına merhaba demiş.

11. Rıza Kocaoğlu

Ülkemizin son yıllardaki en başarılı oyuncularından Rıza Kocaoğlu, aslında yakıştırdığımız hafif kısa saçlarına müdahalede bulunmuş. Gerçi bu da başarılı olmuş.

12. Egemen Bağış

Eski bakan Egemen Bağış, siyasilerde çok örneğine rastlamadığımız şekilde saç ektirenlerden.

13. Yalın

Yalın tehlikeyi önceden görüp, hemen önlemini alanlardan.

14. Vj Bülent

Ekranların eskiden aranan yüzlerinden Vj Bülent, baya baya 'seyrelen' saçlarına çok mantıklı bir şekilde gerekeni yapmış.

15. Mustafa Ceceli

Fazla söze gerek yok, Allah kabul etsin...

16. Tamer Karadağlı

Usta oyuncu da tepelerdeki sıkıntıyı çok da çaktırmadan halledenlerden.

17. Acun Ilıcalı

Televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun da, çok emin olamasak da saç ektirdiği düşünülenlerden. Ancak başka bir iddia da güçlendirici ürünlerle saçlarını gürleştirdiği yönünde.

18. Oğuzhan Koç

Yetenekli sanatçı Oğuzhan Koç da genç yaşında seyrelen saçlara başarılı bir müdahalede bulunmuş, iyi de yapmış.

19. Murat Boz

Soldaki fotoğraf onun için milad oldu, bu fotoğraftan sonra bambaşka biri oldu Murat Boz. Azmine gerçekten büyük bir alkış!

Popüler İçerikler

Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Hamas'tan Erdoğan'ın 'Kuvayımilliye' Çıkışına Yanıt: 'Gurur Duyduk'
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
08.06.2017

burdakilerin çoğu ektirme değil. protez saç kullanıyorlar.

10.07.2016

egemen bağış'ın ektirmeden önceki hali ne lan öyle :D

10.07.2016

ektirmeden önce tam akepeliymiş ama :) akepeliler ve omurga çok bağdaştıramadım o yüzden boşveeeer..

10.07.2016

Saç ektirme konusu her açıldığında bahtsız kuzenim geliyor aklıma ...şimdi olay şöyle kuzenimin saçların ön kısmı değişik bir şekille (şekilde değil şekille evet) dökülüyor sonra oda oralara saç ektiriyor vee bir sene sonra diğer kısımlar dökülüp kuzenimin kafasında sadece o değişik şekil kalıyor... :d

TÜM YORUMLARI OKU (50)