Balık Burcu Kadınına Yapılmaması Gereken 23 Şey

Esasen burada yazdıklarımız herkes için geçerli olabilir. Neticede kimse kendisine yalan söylenmesini istemez. Ama konu balık kadını olunca daha derinlemesine düşünmek, daha itinayla kaçınmak gerek.

1. Yalan söylemek

Er ya da geç, ama çok da geç değil, mutlaka ortaya çıkarırlar.

2. Aptal yerine koymak

Siz koyduğunuzu sanırsınız ama koyamazsınız, sonrasında sıkıntısı büyük olur.

3. Koz vermek

Bu kozu nerede, ne zaman kullanacaklarını balık burcu kadını kadar iyi bilen biri daha yoktur.

4. Hayal kurmasına engel olmak

Balık burcu kadınları hayalci değildir, hayalleri bile buram buram gerçeklik kokar, çok fazla hayal kurmaz onun için kurduğu az sayıdaki hayale müdahale etmeyin. Bırakın keyfini çıkarsınlar.

5. Üzmek

Balık burcu kadınının gözünde her daim bir damla yaşı hazırdır zaten, üstüne bir de siz bu narin, hassas kadınları üzmeyin.

6. Aşırı sevgi gösterileri beklemek

Balık kadını güzel sever ama sevgisini abartı hareketlerle belli etmez. Sürekli sen beni sevmiyor musun, vs. demeyin. Sevgisini sizin gibi göstermesini beklemeyin.

7. Yanlış yapmak

Balık kadını su grubu olmasından dolayı girdiği kabın şeklini alır yani uyumlu bir kişiliği vardır. Her tür insanla anlaşabilir, girdiği ortama anında uyum sağlayabilir ancak kendisine yapılan bir yanlışı akrep burcu gibi unutmaz ve içinde bir yerlerde saklar.

8. Dinlememek

Balık burcu kadını görsel bir kadındır. konuşurken gözlerinize bhakar ve sizden de onun gözlerinize bakmanızı ister. Balık burcu kadını dinlenmediğini anlarsa susar bir daha da o konuyu açmaz. Konuşurken gözlerinin içine bakın, he he diye geçiştirmeyin.

9. Grup içerisinde rezil etmek

Balık burcu kadınını arkadaş grubu içerisinde ezmeyin, küçümsemeyin, ona kötü davranmayın. Hiçbir kadın bunu hoş görmez ama bu durum balık kadınını hayata küstürür.

10. Göz ardı etmek, görmezden gelmek

Bir balık kadınını görmezden gelmek ona yapılacak en kötü şeylerden biridir. Balık kadını görülmek, duyulmak, hissedilmek ister, bu onun besinidir. Yok sayılması, görülmemesi balık kadınını küstürür.

11. Kin gütmek, düşmanlık beslemek

Buna alınıp gücenmeleri bir yana sizi buna pişman ederler. Bir balık kadını ile düşman olmayı asla istemezsiniz. Zararlı çıkan siz olursunuz.

12. Bir kavgayı uzatmak

Balık kadını çok zor sinirlenir, hele hele sinir krizi geçirmesi çok zordur. Kendilerini iyi kontrol ederler, kavgalarda alttan almasını, susmasını iyi becerirler ama uzatmamanız kaydıyla. Nasıl olsa susuyor, cevap vermiyor diye kavgayı uzatmayın. Çünkü balık kadınının öfke patlaması görmek istemeyeceğiniz şeyler arasından rahatlıkla ilk 5'e girer.

13. Belirsiz, ucu açık konuşmak

Balık kadını muğlak ifadeleri kendine göre tamamlama eğilimindedir. Ucu açık, kesin olmayan cümleler kurarsanız balık kadını eksikleri kendine göre tamamlayacak ve sonuçta istediği şey gerçekleşmezse bunun acısını sizden çıkaracaktır. Balık kadınına karşı net olun.

14. Saygısızlık yapmak

www.funnyjunk.com

Balık burcu kadını her şeyi sineye çekebilir ama saygısızlığı asla. Kavga edebilirsiniz, tartışabilirsiniz, küsebilirsiniz ama bir balık burcu kadınına saygısızlık yapamazsınız. Yaparsanız bedelini ödemeye, onu kaybetmeye hazır olun.

15. Sevildiğini hissettirmemek

Balık burcu kadını sevgiden beslenir, sevildiğini bilmek, duymak, hissetmek ister. Dokunulmak ister balık kadını. Kendisi bunları yapamıyor diye, istemediği anlamına gelmez, ister. Balık burcu kadını sevildiğini bilmek, iliklerinde hissetmek ister.

16. İnanmamak

Bir balık burcu kadınına inanmamak ona hakarettir. Çünkü balık burcu kadınları yalan söylemediği gibi yalan söylemeyi de beceremez. Belki hayalperest, sulu göz, sakin yapılıdır ama asla bir yalancı değildir. Balık burcu kadınına inanın.

17. Karar vermeye zorlamak

Bir balık burcu kadınını karar vermeye, hele hele önemli bir karar vermeye zorlamayın. Kararsız, temkinli, ürkek yapıları dolayısıyla büyük kararlar almada başarısızdırlar. Zorlamayın, bırakın düşünsün, taşınsın ama sonuçta doğru kararı versin. Mesela kesinlikle bir balık kadınına 'ben mi o mu?' diye sormayın, üzülürsünüz.

18. Bencillikle suçlamak

Balık burcu kadınının kendini düşündüğü doğrudur ama bu kesinlikle bir bencillik değildir. Kendisini düşündüğü, bencillik yaptığı düşünüldüğü anlarda bile çevresindekileri de hesaba katarak hareket eder. Balık kadınının karar verme süreci çok farklıdır, bunu bilmeyen bizlerin bunu bencillik olarak algılaması normaldir. Ama bir balık kadını bencil değildir, bunu yüzüne derseniz onunla vedalaşın.

19. Herhangi bir şeyi hafife almasını beklemek

Balık kadını hiçbir şeyi hafife almaz. Sizin hiç önemsemediğiniz bir şeyi bile büyüttükçe büyütebilir, boş veremez, umursamazlıktan gelemez. Sizin için bir konu ne kadar küçük olursa olsun bırakın balık kadını uğraşsın, didinsin, kendi yolunu bulsun. Er ya da geç bulacaktır ama bu sizin zorlamanızla olmayacaktır.

20. Suistimal etmek

Balık kadını iyi niyetli, saf, inanmak isteyen bir kadındır ama bu yönlerini bir kere zedelediniz mi bir daha tamiri mümkün olmaz. Onun bu yönlerini asla suistimal etmeyin, kullanıldığını hisseden balık burcu kadını arkasına bile bakmaz.

21. Mantıksız olmakla suçlamak

Genel olarak balık burcu kadınlarının hisleriyle hareket ettiği, akıllarını pek kullanmadıkları düşünülür. Ona asla bu yaftayı yapıştırmayın çünkü balık burcu kadını son derece akılcı ve mantıklı bir kadındır. Vereceği kararın duygu+mantık dağılımını kusursuz yapar. Bu kararı geç alır ama tam alır. Bir balık kadınını mantıksızlıkla suçlamak ona yapılmış haksızlıktır.

22. Kendi doğrularınızı dayatmak

Balık burcu kadınının yıllar içerisinde edindiği kendi doğruları vardır ve bunları görmezden gelmesi veya sizin doğrunuzu kabul etmesi hiç de kolay değildir. Onu bu yönde davranmaya zorlamayın. Kendi kararına ve doğrularına güvenen balık kadının başka bir şeyi benimsemesi kolay olmaz, %100 doğru olsa bile.

23. Sorgulamak

Bir balık kadınını verdiği kararlardan, hareketlerinden dolayı sorgulamayın, bunun sonucunda elde edeceğiniz koca bir hiçtir. Kendi mantık örgüsünü oluşturmuş bir balık kadınının yaptığı eylemin sonucunu sizin kestirebilmeniz çok da kolay değildir. Sorguladığınızla kalırsınız.

Bonus: Genellemek

Her ne kadar balık kadını hakkında sulu göz, hisli, mantıksız, duygularını yoğun yaşayan, sezgili, vb. genellemeler yapılsa da siz yapmayın.

Popüler İçerikler

"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Aslan Videosuna Rakip Çıktı: İstanbul'da “Allah-u Ekber” Diyen Karga
AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"