Görüş Bildir
Tokyo Hükümeti Azalan Doğum Oranlarıyla Mücadele Etmek İçin 'Flört Uygulaması' Geliştiriyor!
Tokyo hükümeti, ülkenin düşen doğum oranını yükseltmek için ilginç bir adım attı! Japonya'da doğum oranları 2023 yılında en düşük seviyeye ulaştı. Bu yüzden Başbakan Fumio Kishida, ülkenin doğum oranını artırmak adına; ailelere mali yardım, çocuk bakımına daha kolay erişim ve daha fazla ebeveyn izni gibi vaatleri gündeme getiriyor. Bu kez ise gündemde 'flört uygulaması' var. İşte, detaylar...
Reklam
Reklam
A101’e Gelse Diye Beklenen Samsung Mikrodalga Fırın Alınır mı?
etiket
Mikrodalga fırınlar, modern yaşamın dinamik ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış mutfak cihazlarıdır. Hızlı tempolu yaşam tarzımızda, yemek hazırlama sürecini kısaltmak ve daha verimli bir şekilde yönetmek önem kazanıyor. İşte tam da bu noktada, mikrodalga fırınlar devreye giriyor. Sadece hızlı pişirme değil, aynı zamanda pratiklik, enerji tasarrufu ve çeşitli pişirme seçenekleri gibi birçok avantaj sunuyorlar. Bu nedenle, günümüz mutfaklarının vazgeçilmez bir parçası haline geliyorlar. Bu içerikte Samsung MS23J5133AT/TR Mikrodalga Fırın özelliklerini beraber inceleyeceğiz.Bu içerik 04.06.2024 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Gaming Week'ten Kapabileceğin Level Atlatan İndirimlerle Dolu Bilgisayar ve Aksesuarları
etiket
Yılın en beklenen haftalarından biri, Amazon Gaming Week başladı! Bilgisayardan kahveye, projeksiyondan kulaklığa oyun keyfini zirveye çıkarmanızı sağlayacak tüm ürünler indirimlerle karşınızda. Peki Amazon Gaming Week'te hangi indirimli ürünler var? Gelin bakalım...Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor. ”
Reklam
Reklam
Reklam