Kokain alıp atladı

Eski Mankenler Kraliçesi Baş'ın, sevgilisi Bayer'le tartıştıktan sonra yüksek dozda kokain alarak ölüme atladığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2010 Güncelleme 24 Temmuz 2010, 00:25
Kokain alıp atladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye , Bodrum'da sevgilisi olduğu iddia edilen turizmci Ahmet Bayer'e ait Clup Flipper Tatil Köyü'nde, 3. kattaki odasının teras katından düşen eski Mankenler Kraliçesi Aslı Baş'ın ölümüne kilitlendi. Talihsiz mankenin ölümünün ardındaki sır perdesi hala aralanamazken, ortaya atılan iddialar gözleri, "intihar şüphesine" çevirdi. Aslı Baş'ın kanında, yüksek dozda kokain tespit edildiği öne sürüldü. Bu da ünlü mankenin terastan atlamadan önce kokain aldığı yorumlarına yol açtı. Bir diğer iddia ise "ayrılık tartışmasını" gün yüzüne çıkarttı.

'BEN GİDİYORUM AMA...'
Tanık ifadelerine göre, manken Aslı Baş, sevgilisi Ahmet Bayer'in de aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla bir restorana gitti. Baş, yemek sırasında sevgilisine "Ayrılmak istiyorum" dedi. İşte bu istek tartışmanın fitilini ateşledi. Grup, geç saatlerde tatil köyüne dönerek, eğlenceye Baş'ın odasında devam etti. Burada alkol alan Baş, sevgilisine ayrılık teklifini yineledi. Bayer ayrılığı kabul etmeyince ikili arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Baş yerinden kalkıp, Bodrum'da yaşayan ağabeyinin evine gitmek istedi. Ancak bu girişimi sevgilisi tarafından engellendi. Bunun üzerine masadan yine kalkan Aslı Baş, "Ben gidiyorum ama bu kez ağabeyime değil" dedikten sonra kendini boşluğa bıraktı. Savcılık iddiaları araştırırken, Baş'ın alkol ya da kokain alıp almadığı 10 gün sonra tamamlanacak olan otopsinin ardından kesinleşecek.

KRALİÇEYİ ESKİ SEVGİLİ UĞURLADI
Ölüm nedeni hala araştırılan Aslı Baş, dün Antalya'da gözyaşları arasında Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eski Mankenler Kraliçesi'nin cenaze törenine sevgilisi olduğu iddia edilen turizmci Ahmet Bayer katılmazken, Baş'ın eski sevgilisi Emir Tarkan törende ön saflarda yerini aldı.