Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Damatsız düğün! Kocaeli'de damatsız düğün! Böyle düğün görülmedi “Düğün için damat şart değil”

        Gökhan KARABULUT/AHT

        İzmit’te yaşayan 38 yaşındaki coğrafya öğretmeni Özlem Yet, “Düğün için damat şart değil” diyerek dillere destan bir düğün yaptı.

        Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde coğrafya öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki Özlem Yet, eşine az rastlanır bir düğüne imza attı. Özlem Öğretmen, Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nin bahçesinde “damatsız düğün” yaptı. Kır düğününde genç öğretmeni, arkadaşları, öğrencilerin velileri ve ailesi yalnız bırakmadı.

        ÖNCE KUAFÖRE GİTTİ

        Damat dışında hiçbir eksiğin olmadığı düğün için bütün detaylar planlandı. Arkadaşları, süsledikleri gelin arabasıyla Özlem Yet’i evinden alarak kuaföre götürdü. Burada saçı ve makyajı yapılan Özlem Öğretmen, hayalini kurduğu gelinliğini giydikten sonra gelin arabasına bindi.

        Ön kısmı çiçek buketi ve kurdele, arka camı ise kalp motifli papatyalarla süslenen gelin arabasıyla düğünün yapıldığı tesislere giden gelin, davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

        TAKI TAKTILAR

        Düğün törenine katılan davetlileri tek tek selamlayan ve masaları dolaşan Özlem Öğretmen, mutluluktan gözyaşı döktü. Nikâh defterine imza atmayıp damadın ayağına basmasa da gelinlik giymeyi çok istediğini söyleyen Özlem Yet, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Daha sonra çalınan müzikle eğlenen davetliler, takı töreni de yapıp geline hediyelerini verdi. İlk defa damatsız bir düğünde hizmet veren tesisin personeli ise kısa bir süre şaşkınlık yaşadı. Ardından, her düğünde yaptıkları hizmet ve servisi Özlem Öğretmen’in düğününde de yerine getirdiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ