AKP Diyadin Gençlik Kolları Başkanı 1 buçuk milyon lira değerinde eroinle yakalandı

AKP Diyadin Gençlik Kolları Başkanı 1 buçuk milyon lira değerinde eroinle yakalandı

AKP'nin Ağrı Diyadin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Yardımcı, bir polis memuru ile birlikte 1 buçuk milyon lira değerinde eroin ile yakalandı.

Ağrı Diyadin AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Yardımcı, dün Sakarya'nın merkez Adapazarı ilçesinde beraberindeki bir polis memuru ile birlikte 1 buçuk milyon lira değerinde eroin taşırken yakalandı. 

Yerel ajans04.net internet sitesinin haberine göre, gözaltına alınan AKP’li Yardımcı ve polis memurunun bugün hakim karşısına çıkması bekleniyor. 

Uyuşturucuyla yakalanan AKP'li Yardımcının 'disiplinsiz davranışları' nedeniyle 2 ay önce partisinden ihraç edildiği öne sürüldü. Ancak Yardımcı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar bu iddiaları yalanladı. 

Son olarak 6 Ocak 2017 tarihinde Facebook hesabından 'AKP Diyadin Gençlik Kolları Başkanı' imzalı paylaşım yaptığı görülen AKP'li Yardımcı, 31 Aralık 2016 tarihinde partisi tarafından düzenlenen 'Aralık Ayı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldığına dair paylaşımlarda bulundu. Yardımcı, 29 Aralık 2016 tarihinde de AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte bir okula düzenledikleri kitap yardımı etkinliğine katıldığına dair paylaşımda bulundu.