Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Okan Bayülgen özür diledi

Altın Kelebek Ödülleri'nin sunuculuğunu üstlenen Okan Bayülgen, törende söylediği "Diriliş Ertuğrul"la ilgili sözleri nedeniyle özür diledi.

|

Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Dizi" ödülüne layık görülen "Diriliş Ertuğrul" ekibi ödül sonrası konuşma yaptırılmadan sahneden indirildikleri ve özür konuşması yapan Okan Bayülgen'in esprili bir dil kullanması nedeniyle ödülü iade etmişti.

Yaşanan bu olaylardan sonra hem Okan Bayülgen'e hem de organizasyon sahiplerine büyük tepki geldi.

Okan Bayülgen, çok tartışılan konuşmasıyla ilgili Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu aracılığıyla Diriliş Ertuğrul ekibinden özür dilerdi. Semercioğlu'nun köşesinde yer verdiği açıklamada Bayülgen "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.