Siyaset Bozdağ: AK Parti Tayyip'in partisidir

Bozdağ: AK Parti Tayyip'in partisidir

22.05.2016 - 12:15 | Son Güncellenme:

Kongrede Divan Başkanı seçilen Adalet Bakanı Bozdağ, "Bu partinin tek lideri var, AK Parti var olduğu sürece böyle devam edecek" dedi.

Bozdağ: AK Parti Tayyipin partisidir

Kongrede ilk konuşmayı yapan Divan Başkanı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Bozdağ'ın konuşması şöyle:

"Dünya markası AK Parti, büyük bir ustalık işi, büyük bir usta eseridir. AK Parti'yi dünyanın en büyük siyasi markalarından biri haline getiren hiç şüphesiz ustaların ustası büyük usta Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. AK Parti'yi kuran, başarıdan başarıya koşturan, her seçimden milletimizin, partimize gönülden destek vermesine sağlayan, AK Parti'yi Türkiye, dünya markası yapan AK Parti'nin ve Türkiye'nin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı şahsım, divan, delegelerimiz salonda olan ve olmayan bütün gönüldaşlarım adına sevgi, saygı, şükran ve minnet, dua ile anıyor ve Yüce Allah'ın selamı ile selamlıyoruz. Selamünaleyküm.

Haberin Devamı

"Halkımızın bize tanıttığı adıyla 'AK Parti, Tayyip'in partisidir' kurumsal olarak var oldukça da Tayyip'in partisi olmaya devam edecektir. AK Parti'yi Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Cumhurbaşkanımızı da AK Parti'den ayrı düşünmek ve ayrı düşürmek mümkün değildir. AK Parti'nin tek bir lideri vardır o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti'nin lideri seçilmiş Cumhurbaşkanı ile AK Parti Hükümeti'nin uyum içinde, el ele çalışması, Türkiye'nin gücüne güç katacaktır. Sayın Cumhurbaşkanım, yolun, yolumuzdur, davan, davamızdır, hedeflerin, hedeflerimizdir. Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti ve AK Parti Hükümeti, size ve AK Parti'nin kuruluş ilkelerine sadakatle açtığınız yolda ve gösterdiğiniz istikamette yürümeye, hedeflerinizi bir bir gerçekleştirmeye, aziz milletimize ve ülkemize durmaksızın hizmet etmeye ve bu kutlu yolculuğa devam edecektir.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanlığı bayrağı ile başbakanlık bayrağını, kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan şerefle devraldı, şerefle taşıdı, partimize, aziz milletimize ve ülkemize büyük hizmetlerde bulundu. Bayrağı yere düşürmedi, bayrağı leke getirmedi. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hocamıza ve hanımefendiye bugüne kadar partimize, aziz milletimize ve ülkemize yaptıkları hizmetlerden dolayı partimiz, divanımız, delegelerimiz ve partililerimiz adına gönülden teşekkür ediyoruz."