BOĞAZİÇİ KOLEJİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI

BOĞAZİÇİ KOLEJİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI

13 Ocak 2021 Çarşamba 23:15

Boğaziçi Kolejinde 2021- 2022 Kayıtları Başladı. Boğaziçi Koleji Yönetim Kurulunun ise Velilere Bir Mesajı Var.

Değerli Velimiz,

Boğaziçi Koleji olarak misyonumuz; zengin geçmişinden aldığı güçle, kendisine emanet edilen öğrencilerini sosyal becerileri gelişmiş, etik değerlere saygılı, çevre sorunlarına duyarlı, inisiyatif sahibi, takım ruhuna sahip, başarılı, dünya vatandaşı bireylere dönüştürmek ve geleceğe hazırlamaktır.

Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı çağdaş   dünya insanı şuuruna sahip bireyler olarak yetiştirmek; bilginin gücüne inanan , bilgisini insanlık yararına kullanan  duyarlı gençler olmalarını sağlamak , öğrencilerimizin ve okulumuzun adını ulusal ve uluslararası düzeyde duyurmak temel hedefimizdir.

En değerli varlığınızı bizlere emanet ediyorsunuz. Bu kıymetli emanetin farkında olan bizler-Boğaziçi Koleji Ailesi- sizleri ailemizin kıymetli bir ferdi olarak görüyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında sizlerle beraber olmayı arzu ediyoruz. Bu maksatla 15 Ocak 2020 tarihi itibariyle kayıt sürecimizi başlatıyor olduğumuzu bildirmek isteriz.

Okulumuzun 2021-2022 eğitim-öğretim sürecinin planlanması açısından sınıflarımızın ve sınıflarımızda öğrenim görecek öğrencilerimizin belirlenmesi, gerçekleştirilecek çalışmaların programlanması açısından önem arz etmektedir.

Siz kıymetli velilerimizden, kayıt işlemleri esnasında sunulacak erken kayıt ve kurumlar ile yapılan iş birliği anlaşmalarına tanınan  indirimlerden yararlanabilmeniz için 15 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında ilgili kademe okul yöneticilerimizle online ya da gerekli tedbirler alınarak yüz yüze olarak iletişime geçmenizi bekliyor, çocuklarımız için geleceğe hep birlikte güvenle  ulaşmak için  iş birliği içerisinde olmayı arzu ediyoruz.

Saygılarımızla.

YÖNETİM KURULU

 

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER